Kristal Reading


In een Kristal Reading stem ik af op wat er van jouw Hogere Zelf of van Hogere Aspecten van jou aan informatie wilt doorkomen. Denk aan Gidsen, of andere aspecten van jou in het Dierenrijk, Elementaren rijk, Engelen of Buitenaardsen die met jou samen(willen)werken.

Aan de hand van jouw foto, geboortedatum, volledige naam en 4x foto's van jouw favoriete kristal, ontvang ik holografische informatie. Dit ontvang ik via helder voelen en weten en via mijn lichaamsbewustzijn. 
 

Ik stem af op de frequentie van jouw Gidsen en Helpers en ontvang via automatisch schrift  informatie, beelden, geluid, geometrie, klank, licht-taal en een duidelijk, geschreven communicatie voor jou.
 
Soms is een deel van de Reading een metaforisch beeld of verhaal dat veel lagen informatie bevat uit vorige levens, toekomstige mogelijkheden en activerende symbolen. Er kunnen ook aanwijzingen in voorkomen over blokkades of thema's waar je naar mag kijken op emotioneel gebied, of dat een Gids of Helper rechtstreeks tot jou spreekt en contact maakt.
Iedere Reading is geheel anders en heel uniek.

Een Kristal Reading geeft veel inzicht, opent nieuwe mogelijkheden en vergroot je bewustzijn over jezelf en over de reden waarom je hier bent.

Persoonlijke Kristal Reading :` € 133,-