Dieren Communicatie Readings


Vaak komen dieren naar mij toe omdat ze iets willen communiceren 
aan hun baasjes. 
Ze voelen aan dat ik hun boodschap kan vertalen 
en voelen zich door mij gezien en gehoord. Hierdoor kan het contact met hun verzorgers nog dieper worden en groeien in wederzijdsheid.

Dieren Praten

Dieren hebben een eigen taal en wijze waarop ze communiceren met mensen. Ze sturen beelden, laten je dingen voelen, zien en ervaren via telepatische aanwijzingen of gevoels-indrukken. Ieder mens kan leren om deze taal te gaan voelen en inzetten om dichterbij de dieren te komen.

Dieren Weten

Dieren, zoals honden , paarden en katten staan niet voor niets zo dichtbij de mens. Ze zijn niet alleen trouwe metgezellen maar grote leermeesters die toegang hebben tot diep weten. Ze voeren energie af, halen informatie op, helen en ze brengen je met hun aanwezigheid terug in je hart.

Dieren Verbinden

Dieren nodigen mensen uit om in het NU te komen en om te voelen. Ze helpen je om meer in je lichaam te komen en om te luisteren naar de subtiele signalen die opkomen vanuit je intuitie. Vaak willen dieren alleen maar erkent worden en dat we hun horen. Ik kan je met alle liefde hierbij helpen.

Wat doe ik?

Created with Sketch.

Als er iets met jouw hond, paard of kat aan de hand is waar je niet uitkomt, of het vertoond vreemd gedrag dan kan ik hierop afstemmen. Dit kan zowel op afstand of live met het dier zelf.  Wanneer ik contact maak erken en stel ik het dier eerst gerust. Vaak ontvang ik dan beelden, gevoelens of aanwijzingen die ik dan volg en uitdiep samen met het dier. Dit gebeurt veelal in stilte omdat dieren telepathisch communiceren of via hun lichaamstaal.

Hoe werk ik?

Created with Sketch.

Wanneer ik aanwijzingen krijg op afstand schrijf ik deze op. Vaak komen er ook aanwijzingen bij die ik via automatisch schrift ontvang. Wanneer ik live met een dier afstem en praat dan blijf ik net zo lang totdat het dier vertrouwen heeft dat zijn boodschap is over gebracht. Ik help jou als baasje om deze informatie te begrijpen, h(er)kennen en te integreren in hoe je met jouw dier en jezelf omgaat.
Vaak geven dieren aan dat ze iets nodig hebben of dat hun baasje iets nodig heeft, hierin zijn ze prachtige, leerzame spiegels voor ons.

  • Op afstand duurt een Reading ongeveer 45min-1 uur
  • Op locatie (afhankelijk van de reistijd) duurt een Reading 1-2uur

Tarief Dieren Communicatie Readings

Created with Sketch.

Dieren Communicatie & Reading op afstand  


Telefonisch Afstemming & Consult (45 min.)

35,-

                     

Reading & Advies via email 
55,-

Live Dieren Communicatie & Advies                                     

1.5 uur op locatie
125,-

(* Verder dan 10km reken ik benzinekosten erbij)                           

Dieren Communicatie Reading

 

Om een gelukkig en succesvol leven te leiden is het van vitaal belang 
dat we weer gaan communiceren met de natuur en de dieren. 
Zij helpen ons, geven aanwijzingen en willen met ons samenwerken
waardoor we allemaal optimaal en in verbinding 
met deze prachtige planeet leven ".