Energie~Reading  &  Coaching Sessie

In een Persoonlijke Energie~Reading stem ik af op jouw holografisch energieveld. Door innerlijk af te stemmen gaat energie stromen en komt er informatie vrij. Deze informatie wil bewust worden in jouw veld, hierin kan ik een brug en vertaler zijn.

Ook begeleid ik je terug naar Innerlijke Stilte.
In het Hier en Nu aangekomen, verbind jij je met jouw Innerlijke Bron. Naar binnen te keren helpt je om bewust IN jouw lichaam te verankeren en brengt je in een staat van Harmonie, Rust en Vrede. 

Wanneer ik afstem op jouw Energieveld komen er Kern~Vragen naar voren die ik aan jou mag stellen. Ik gebruik hiervoor mijn lange ervaring met coaching en mijn helder-voelen, horen en helder weten. Vaak zie ik beelden, kunnen er klanken en ook beeldende metaforen doorkomen: de taal van jouw Innerlijke Bron.

We staan stil bij thema's of vragen waar je mee rondloopt. De vragen die ik jou stel helpen je om actief naar binnen te keren en om de antwoorden in jezelf op te halen. 

Ook kijken we naar de energie, beelden, ingevingen en Gidsen die zich laten zien en hoe jij je hiermee in gesprek kan gaan. Deze aanwijzingen en verbindingen neem je van nu af aan mee in je dagelijkse leven.

Tijdens en na de sessie voel je weer helder, positief en opgeladen. Je hebt oude energie losgelaten waardoor zich nieuwe mogelijkheden kunnen openen.  
De Flow en Passie in jouw leven kunnen weer volop gaan stromen wanneer je je overgeeft aan jouw ware Innerlijke Bron.

Persoonlijke Energie~Reading
(Sessie van 1.5uur via Skype)     90,-
 
Persoonlijke Energie~Reading

(Sessie van 1.5uur op locatie)  120,-

Boek een Energie~Reading

Naast Persoonlijke Energie Readings 
geef ik ook Bedrijfs en Organisatie Readings.